Monday, August 22, 2016

PENGALAMAN BERSALIN ANAK KE 3 (PART 1)

Lambatnya citer pengalamin bersalin anak ke 3
kenapa yek? ntahla...tak de alasan pun sebenarnya..Saja malas and nak bagi blog berlapuk..hahahah

Due date anak ke 3 ni 19hb Mac 2016. Hari Sabtu
Tapi sampai 18hb Mac Jumaat tu pun belum bersalin-salin lagi...Awak ni nak duduk dalam perut mama lama-lama ye sayang. Takut nak berenggang dengan mama la tu

Mengandung kali ni memang x de gambar time perut  besar pun. Kalau ada gambar pun perut mmg tak interframe. Sampai kawan2 yang x jumpa mmg tak tau la NZ tengah ngandung.

Jumaat 18 Mac tu dah siap2 kemas workstation. Siap cakap dengan bos hari ni last keje. Tapi kalo I tak bersalin lagi bole tak nak datang hari Isnin nak buat keje..Hahahahah... Dedikasi ko..Ko ada?

Opismate NZ siap cakap berlagak nya nak datang keje hari Isnin. KakSu rasa ko bersalin hr Sabtu or Ahad ni. Tak yah datang opis dah.
Kejam kan Kak su ni... Tapi dia baik....

Hari Sabtu ikut mak pegi tengok orang kawin. Pastu duk umah je la kot2 la baby nak kuar hr due date kan. Tapi hampa.Makcik NZ dari Rembau datang KL malam tu sibuk nak uruskan hal rumah sewanya. NZ mmg tido awal x masuk port pun pasal umah sewa makcik.

Esok bangun pagi nak solat subuh tengoj2 eh ada blood spot la tapi sikit sangat.
Nak solat subuh, eh eh sakit pinggang ni..asyik tercerry berry je..macam baby nak keluar je
Tapi relax lagi sbb contraction very mild. Siap ajak asben pegi bekpes roti canai n minum milo
Dekat kedai roti canai contraction every 10 minit plak..adoi....

Balik umah bole plak siap teman makcik pi umah sewa dia. Contraction dah hilang dah. Kul 11 pagi balik rumah terus lapar makan nasi lauk sup ayam...hahahah..Siapkan bag nak pi spital sbb rasa macam baby nak keluar hari ni

Panjangnya....baru intro ni.....benti dulu la sambung PART 2 nati. Nah I blanje gambar princess


No comments:

Post a Comment